2014. november 24., hétfő. Kedves Emma! Névnapodon gratulálunk!

Bejelentkezés MCDSz postafiók Fórum

Mercedes-gyár: beszállítói találkozó volt KecskemétenAz ITD Hungary rendezvényének célja, hogy a lehető legtöbb hazai vállalkozás, mint potenciális beszállító, bemutatkozási lehetőséghez jusson, és bekerüljön a versenyző multinacionális cégek látókörébe, elősegítve ezzel a hazai létesítménygazdálkodási szektor fellendülését. Az ágazat fejlődése nem csak új munkahelyek teremtését, hanem magasabb színvonalú, a nemzetközi normáknak is megfelelő szolgáltatási struktúra kialakítását jelentené.


A hazai létesítmény-üzemeltető vállalkozások közül többek között egy tevékenységre, minőségre, gazdasági-pénzügyi stabilitásra, nyelvismeretre vonatkozó kérdőív kitöltését követően több mint 70 cég került kiválasztásra, akiknek lehetősége nyílt részt venni a kecskeméti eseményen.
 
A Fórum keretében a Mercedes Benz Manufacturing Hungária Kft üzemeltetési és beszerzési vezetői ismertették a projektet és adtak tájékoztatást a leendő feladatokról. Ezt követően a befektető által kijelölt 10 nemzetközi létesítmény-üzemeltetési vállalat mutatkozott be rövid prezentáció keretében. A délután folyamán zajló üzletember találkozón lehetőség nyílt arra, hogy a hazai vállalatok képviselői személyes kétoldalú megbeszéléseket folyatassanak velük a jövőbeni lehetséges üzletkötés reményében.

Szerző: Világgazdaság Online